7 szuper fenékformáló gyakorlat a kerek popsiért

Szeretnél egy formás és kerek popsit nyárra, azonban nem vagy benne biztos, mely gyakorlatok a legjobbak?

Mi segítünk! Indítsd el kedvenc nyári lejátszási listádat, végezd el szuper fenékformáló gyakorlatainkat, és majd meglátod milyen nagyszerű eredményeket fogsz elérni rövid idő alatt!

Mindannyian tudjuk már, hogy a guggolás milyen fontos gyakorlat az alsótest erősítéséhez! Azonban, ha tényleg egy szép és izmos feneket szeretnénk, a guggoláson kívűl további izolációs gyakorlatokra is szükségünk lesz, amlyek megcélozzák a farizom megfelelő izmait! A népszerű Instagram modelleknek nagyon is sok munkát kell beleölniük, hogy olyan popsijuk legyen, mint a képeiken!  

De na aggódj, neked is menni fog, és nincs semmi titok, egyszerűen csak a megfelelő gyakorlatokat kell rendszeresen elvégezned! Először megerőltetőnek találhatod ezeket, hiszen nincs hozzájuk szokva a tested, de ha tényleg rendszeresen elvégzed őket (legalább heti kétszer, lehetőleg többször) hamarabb fogsz eredményeket elérni, mint gondolnád! Szerezz Te is kerek, de izmos popsit egyszerűen!

Következzenek hát a legjobb fenékformáló gyakorlatunk, szerintünk:  

1. Csípőemelés páros lábbal

Feküdj a hátadra behajlított térdekkel és helyezd a talpaid a földre. Ügyelj a megfelelő ki- és belégzésre. Minden egyes kilégzéskor, amennyire csak lehetséges, emeld meg a csípődet és feszítsd meg a feneked. Amikor leereszkedsz, lélegezz be. Ne hagyd, hogy a feneked megérintse a talajt (állj meg pár centivel a talaj fölött, hogy ne relaxálhasson a farizmod). Végezd a gyakorlatot 30 másodpercen keresztül, és ismételd meg 4 sorozatban. A sorozatok között tarts egy-egy rövid 10 másodperces szünetet.

2. Lépdelés előre

Keress egy nem túl magas padot vagy széket (akár a lépcsőt is használhatod). Az egyik lábaddal lépj fel a székre, ezután a másik lábadat lendítsd hátra miközben megfeszíted a farizmod. Csinálj belőle 4 sorozatot, és minden sorozatban 10-12 ismétlést. A sorozatok között tarts egy-egy rövid 10 másodperces szünetet.

3. Egylábas csípőemelés

Feküdj ismét a hátadra behajlított térdekkel és helyezd a talpakat a földre. Nyújtsd ki vagy emeld fel behajlítva az egyik lábadat.Ügyelj a ki- és belégzésre. Minden egyes kilégzéskor, amennyire csak lehetséges a földön lévő lábaddal emeld meg a csípődet és feszítsd meg a fenéked. Amikor leereszkedsz, lélegezz be. Ne hagyd, hogy a feneked megérintse a talajt (állj meg pár centivel a talaj fölött, hogy ne relaxálhasson a farizmod). Végezd a gyakorlatot 30 másodpercen keresztül az egyik lábaddal, majd 30 másodpercen keresztül a másik lábaddal is, és mindezt ismételd meg 4 sorozatban. A sorozatok között tarts egy rövid 10 másodperces szünetet.

4. Guggolás + vádliemelés

A következő gyakorlat egy különleges guggolás variáns, ami igazán hatékony! Csak annyit kell tenned, hogy miközben csinálasz egy standard guggolást, minden alkalommal még mielőtt kiegyenesednél csinálj egy vádliemelést és állj lábujjhegyre. Csinálj meg 10 ismétlést, majd ismételd meg a gyakorlatot 4 sorozatban összesen. A sorozatok között tarts egy rövid 10 másodperces szünetet.

5. Lórúgás négykézláb

Kelyezkedj el négykézláb pozícióba úgy, hogy a tenyreidet a vállak vonalánál kicsit előrébb helyezed el vállszélességben. A tédeid 90 fokban legyenek behajlítva. Rúgd fel az egyik lábadat a mennyezet felé. A csípődet próbáld mozdulatlanul, stabilan tartani. Hajtsd végre a gyakorlatot 30 másodpercen keresztül az egyik lábaddal, majd 30 másodpercen keresztül a másik lábaddal is, mindezt ismételd meg 4 sorozatban. A sorozatok között tarts egy rövid 10 másodperces szünetet.

6. Guggoló oldalra lépés

Helyezkedj el guggoló pozícióban és kezdj el oldalra sétálni 15 lépést egyik irányba és 15 lépést az ellenkező irányba. Ismételd meg a gyakorlatot 4 sorozatban összesen. A sorozatok között tarts egy rövid 10 másodperces szünetet.

7. Oldalsó csípőhúzás

Feküdj a bal oldaladra, miközben az alkarod a földön van, és térdeidet hajlítsd be 90°-ban. Emeld fel a medencéd, és eközben emeld fel a jobb lábadat és csípődet, amennyire tudod. Végezd a gyakorlatot 30 másodpercen keresztül, majd ismételd meg a másik oldaladon is további 30 másodpercen keresztül. Ismételd meg a gyakorlatot 4 sorozatban, rövid szünetekkel a sorozatok között.

Próbáld ki a Booty Tone kiegészítőnket, ha még gyorsabb eredményeket szeretnél elérni!

Booty Tone kapszulák megakadályozzák a zsírsejtek felhalmozódását. Továbbá serkentik az adiponektin karcsúsító hormon termelődését, amely természetes módon fokozza a zsírégetést a hasi területeken is, ezzel segít a gyorsabb fenékformálásban!

Kattints ide és tudj meg többet!

Emeld a következő szintre edzéseidet...

A megfelelő gyakorlatokon és a táplálékkiegészítőkön kívűl még van egy dolog, amit az Instagram modellek is alkalmaznak és segíthet a legszebb kerek popsi megszerzésében! Ez pedig nem más, mint a fitnesz gumiszalagok használata! Próbáld ki új, speciális Tummytox Gumipántunkat, és emeld a következő szintre az edzéseidet!

A gumiszalaggal minden gyakorlat kissé nehezebbé válik, azonba az eredmények megduplázódnak! A TummyTox Gumipántok csak limitált mennyiségben elérhetők, így ne maradj róluk és csapj le egyre!

Termékek az Ön számára

-50%
Különleges Ár 7 990 Ft Normál ár 15 990 Ft
Termék megtekintése
-62%
Különleges Ár 2 990 Ft Normál ár 7 890 Ft
Termék megtekintése
-56%
Különleges Ár 6 990 Ft Normál ár 15 890 Ft
Termék megtekintése