1. nap: Alsótest

Használd ezeket az időtlen lábgyakorlatokat, hogy növeld az alsótested izomtömegét és erejét.

2. nap: Felsőtest

A hálószobában, a nappaliban vagy bárhol máshol az otthonodban könnyedén megedzheted a törzsed izmait, és közben jó hasizmot építhetsz.

3. nap: Törzs/aerobik

A törzsgyakorlatok fontos részét képezik egy jól összeállított fitneszprogramnak, de a hasi zsír elégetéséhez aerobik testmozgásra is van szükség.

4. nap: Alsótest

Növeld az alsótested edzésének mértékét a nagyobb méret, erő és teljesítmény érdekében.

5. nap: Felsőtest

A karok, a hát, a mellkas és a váll izmainak rendszeres edzése elengedhetetlen ahhoz, hogy a felsőtested erős maradjon, és hogy izmaid definiáltak legyenek.

6. nap: Törzs/aerobik

Az a kardió, amely egyúttal a törzs erősségét is magában foglalja, a legjobb. Az erős törzsizmok megkönnyítik a legtöbb fizikai tevékenység elvégzését, és segíthetnek a hátfájás enyhítésében is.

7. nap: Relaxáció/nyújtás

A nyújtás egy olyan dolog, amiről tudjuk, hogy csinálnunk kellene, de sosem csináljuk eleget. Lehet, hogy azt gondolod, hogy nincs rá időd, nincs rá szükséged, vagy nem akarod az idődet pazarolni rá, de valószínűleg ez az egyik legjobb módja bármely edzés lezárásának.

8. nap: Alsótest

A lábaid a kerekek, amelyek végigvisznek a napjaidon, ezért fontos, hogy kellőképpen erősek legyenek.

9. nap: Felsőtest

A lábaid a kerekek, amelyek végigvisznek a napjaidon, ezért fontos, hogy kellőképpen erősek legyenek.

10. nap: Törzs/aerobik

Egyesek a hét edzésének szokták nevezni. Olyan gyakran elhanyagolt edzésgyakorlatokra összpontosítunk, amelyek a teljes törzset (alsó hát, has, ferde has, csípő és felső hát) megdolgoztatják.

11. nap: Alsótest

Egy erős alsótest kulcsfontosságú - akár a sportteljesítményt, akár csak a mindennapi funkcionalitást szeretnénk javítani.

12. nap: Felsőtest

Egy erős felsőtest mind javítja a rugalmasságot, a mobilitást és a mozgástartományt.

13. nap: Törzs/aerobik

Ha kis időd ban egy edzésre, akkor olyan gyakorlatokra van szükséged, amelyek igazán hatékonyak. És a törzs illetve a kardió gyakorlatok kombinálása megteszi a hatást.

14. nap: Relaxáció/nyújtás

A nyújtásban az a nagyszerű, hogy nem kell sok időt töltened a gyakorlatokkal, hogy kihasználd a jótékony hatásukat. Ez a teljes testet átnyújtó edzés olyan egyszerű nyújtásokkal bizonyítja ezt, amelyeket bárhol elvégezhetsz.

15. nap: Alsótest

Úgy alkottuk meg, hogy segítsen izomtömeget növelni, miközben az ízületeket is segít jó formában tartani.

16. nap: Felsőtest

A felsőtestet nem szabad elhanyagolni egy kiegyensúlyozott edzésprogram részeként. A lakosság nagy százaléka nagyon mozgásszegény életmódot folytat, és a legtöbben poszteriorális egyensúlyhiánnyal szenvednek.

17. nap: Törzs/aerobik

Izzadj meg rendesen, és vedd célba a hasizmokat, a ferde hasizmokat és a hát alsó részét ezzel az edzéssel, amely a különböző gyakorlatok széles skáláját használja - hogy a teljes törzsedet megcélozd, illetve kardióval égess el néhány extra kalóriát.

18. nap: Alsótest

Felszerelés nélkül, ez az otthoni edzés formálja a farizmokat, a combokat és a vádlikat is.

19. nap: Felsőtest

Az erőnléti edzések egyik nagyszerű mellékhatása az, hogy fokozzák az anyagcserét.

20. nap: Törzs/aerobik

Minden nagyszerű sportteljesítmény alapja az erős törzs és a nagyfokú szív- és érrendszeri kondicionálás.

21. nap: Relaxáció/nyújtás

Ezek a gyakorlatok elősegítik a hajlékonyságot és a relaxációt. Jóleső érzés egy kemény edzés után. Ez az edzés a test összes fő izmát megcélozza.

22. nap: Alsótest

Akár növelni szeretnéd a sportteljesítményed, akár le szeretnél fogyni, vagy akár csak megkönnyíteni a mindennapi mozgást, az alsótest erősítése kulcsfontosságú.

23. nap: Felsőtest

A felsőtest, különösen a vállak és a hát erősítése biztosítja a megfelelő testtartást a felesleges sérülések elkerüléséhez.

24. nap: Törzs/aerobik

Ezek a kardiógyakorlatok felpörgetik a pulzusod, zsírt égetnek, és úgy formálják át az izmaidat, mint semmi más.

25. nap: Alsótest

Ez az alsótest edzés a fenekedtől a combodon át a vádlidig minden izmot megmozgat a tested alsó felében.

26. nap: Felsőtest

Az erős felsőtest elengedhetetlen a jó testtartástól kezdve a mindennapi tevékenységek, például a bevásárlások elpakolásán át a sérülések megelőzéséig és még sok minden máshoz.

27. nap: Törzs/aerobik

A szálkás has egy nagyon gyakori fitness cél, a szerencsétlen része az, hogy lehetetlen, hogy lokális szinten csökkentsük a zsírt bárhol a testen. A legjobb módszer a kardiógyakorlatok és az erőnléti edzés kombinálása.

28. nap: Relaxáció/nyújtás

A bemelegített izomzat nyújtása számos előnnyel jár, beleértve a nagyobb általános hajlékonyságot, a relaxációt és a stresszoldást, az edzés utáni izomfájdalom és izomláz csökkentését.

Ne felejtsd el használni a 10%-os kupon kódot: TORNA10

Turbózd fel edzéseidet és válj fitté természetes és hatékony fogyókúrás kiegészítőinkkel.